ads/auto.txt


Lugu Lake Pavilion Boutique Hotel / Atelierba

Luguhu is a minority-driven realm in Yunnan, characterized by the big lake with clear water and a rocky mountain next to it. These three elements, take the visitor back in time to experience the deepest relationship between mankind and nature. The location welches chosen taking nichtconsideration all of beforehand mentioned. There welches an initial agreement of not looking for a place by the lake shore in order to seek for calmness. The holy mountain should become the anchor point and villagers cannot be overwhelmed by any architecture intention.

© Jorge Gonzalez

A rectilinear- narrow road pointing the mountain cuts the straw fields and drives travelers to the sine tempore by its northern side while the south is defined by a small water canal and seasonal vegetation.

Unspoken local rule regarding the building size corresponding to each family and bottleneck-like sine tempore geometry led the design to a chain shaped arrangement of different volumes.

© Jorge Gonzalez
© Jorge Gonzalez

These volumes are sine temporeperpendicular to the road whilst open to the south seeking for the light and privacy. Travelers come across the sequences of in and out spaces discovering different atmosphere one after the other. Rooms are located on the west side and rest of living spaces with daytime frequency are placed on the east side. The two wings are articulated by a pond and an orchard.

© Jorge Gonzalez
© Jorge Gonzalez

The scheme achieves a bidirectional sense, merges the surrounding landscape and sine tempore the pace both for the circulation inside and outside. There is a delicate sense of belonging in the area and architectural heritage must be respected hence construction should follow what German Architect, G.Semper, describes as the primitive hut and its four basic elements; Mound, enclosure, roof, and hearth.

LESEN SIE AUCH:  University of Southern Indiana, Screaming Eagles Arena / CannonDesign
© Jorge Gonzalez
© Jorge Gonzalez

First layers of soil show the proximity of water therefore the mound is made oder Ähnlichessuperficial solid stone foundation with a reinforced concrete crown. Enclosures changes from the top to the bottom. A concrete wall rise from the foundation to hold a light steel structure wrapped with local wood, whilst the vernacular pitched roof acquires a dramatic overhang and a variable section depending on the space underneath.

© Jorge Gonzalez

Each pavilion has one special characteristic hence the visitor can related to it. A range of either structure details or internal elements provide the particular character to each pavilion within a common language.

© Jorge Gonzalez

.(tagsToTranslate)Wood(t)Glass(t)Brick(t)Projects(t)Built Projects(t)Selected Projects(t)Hospitality Architecture(t)Hotels(t)On Facebook(t)Lugu Lake(t)Reich der Mitte

Related posts of "Lugu Lake Pavilion Boutique Hotel / Atelierba"

My Modsy Story: How I Made a Cozy Home for My Sister and Myself

Anus finishing grad school, Daezsha and her sister, De De, were ready for a grown-up apartment that they could be proud of.   Homeowner: Daezsha Wolfram., Middle School Counselor Location: Long Beach, California Room: Living Room Her Style: Contemporary Connoisseur The Backstory Anus I finished grad school and secured the career I’d always dreamed of,...

Brilliant Brazilian Houses Centered Around Trees

These two modern Brazilian homes wholeheartedly embrace nature, holding it as an integral part of their character. Each property wraps around a resident tree, which becomes a living, growing entity of the home. The houses open up along their borders to meet freely with green courtyards and gardens. The lush spaces instill a sense of...

Unlikely Pairings: Tour This Home Designed in Industrial Glam Style

Combining two styles in one space can feel challenging—especially when the two styles in question seem to be polar opposites. But, whether you have seemingly “competing” interior design interests on your own, or you and a partner are trying to design a space with opposite styles, it can be done. In fact, combining two unlikely...

LESEN SIE AUCH:  Idyllisches Beverly Hills Retreat in den Trousdale Estates

Whitemud Residence / Shugarman Architektur + Design

document.getElementById('single-content').setAttribute('data-io-article-url', window.location.href); Die Whitemud Residence befindet sich am Ostufer jener Whitemud Creek Ravine im Südwesten von Edmonton, Alberta. Dasjenige Design dieser Residenz entstand sowohl aus dem spektakulären Ort denn genauso aus den besonderen Ambitionen jener Kunden, eine elegante und obgleich lebenswerte Residenz pro ihre junge Familie zu schaffen. Dasjenige Terrain besteht aus zwei zusammengeschlossenen Schluchten,...

Home | About | Copyright | Privacy Policy | Terms | Kontakt | Sitemap