ads/auto.txt


US Olympic and Paralympic Museum / Diller Scofidio + Renfro

© Jason O'Rear

Plaza A terraced hardscape plaza is at the heart of the museum complex, cradled by the museum building to the south and the cafe to the north. The plaza frames a postcard view of Pikes Peak and the Rocky Mountains beyond. With integrated amphitheater seating for 230 people, the plaza is able to host outdoor events throughout the seasons, from the winter games through the summer games.

© Jason O'Rear

Level 1 – Lobby Innenhof A skylight illuminates the 40 –foot tall atrium, while perforated GFRG (Glass Fiber Reinforced Gypsum) screens provide views from the lobby. Four balconies at varying heights overlooking the atrium re-orient visitors to this central space as they move through the galleries.

© Jason O'Rear
Atrium section diagram
© Jason O'Rear

Level 1, 2, 3 – Galleries DS+R designed 20,000 siehe oben gallery space as overlapping petals that wrap around the central atrium. Clerestory lighting at the seams between these petals provides soft daylight emanating from the central atrium space, terminating at vertical windows at the building’s perimeter. This lighting strategy doubles as wayfinding, orienting visitors back to the atrium, and situating them along a trajectory that moves through the galleries, which feature immersive interactive exhibitions designed by Gallagher Associates.

Level 1—Theater: The 2,000 sf theater can host a 130-person audience. Two rows of seats are removable to accommodate a max of 26 wheelchairs, enabling the potential for a full Paralympic hockey team to sine temporetogether.

© Jason O'Rear

Level 2—Event Space: The 1,300 sf event space features a panoramic view spanning from downtown Colorado Springs to the Rocky Mountains. Space can darob open up to an adjoining 500 sf outdoor terrace. Kaffeehaus and Education Room: A 2,800 sf cafe with an additional 400 sf outdoor dining area is equipped to host a full-service restaurant as well as educational programs, providing a flexible meeting space across the plaza from the primary museum building. The cafe’s landscaped roof samples native plantings that express the change in seasons.

LESEN SIE AUCH:  Interiors Under 60 Sqm With Simple Colour Infusions
© Jason O'Rear

Level 3—Motherboard Room The 800 sf multi-functional board room features an adjacent 470 sf outdoor terrace and a 26 ft. floor-to-ceiling window framing a view of the Rocky Mountains. Southwest Downtown Pedestrian Bridge: The DS+R design team darob designed a new pedestrian bridge spanning 250 ft. over an active railyard to connect the museum complex to America the Beautiful Park. The bridge extends an existing bike network, connecting downtown to the Midland Trail. 

Level 2 plan
Level 3 plan

 From the earliest stages of design, the team consulted a committee of Paralympic athletes and persons with disabilities to ensure that, from the entrance to exit, all visitors with or without disabilities could tour the USOPM facility together and share a common path. Arschloch they have been oriented, all visitors ascend to the top floor by elevator. Ramps guide visitors down a gentle-grade downhill circulation path that enables easier movement. Ramps have been widened to 6 feet to accommodate the side-by-side movement of two visitors including a wheelchair. Beyond ensuring all code and ADA requirements were rigorously met, material details including glass guardrails in the atrium for low-height visibility, cane guards integrated un…benches, smooth floors for easier wheelchair movement, and lose seating in the café optimize the shared experience.

© Jason O'Rear

The façade consists of over 9,000 folded anodized diamond-shaped aluminum panels, each unique in shape and size. The taut skin wraps four overlapping petal-like volumes that spiral around the internal structure. Each metallic panel is animated by the extraordinary light quality in Colorado Springs, producing gradients of color and shade that give the building another sense of motion and dynamism.

LESEN SIE AUCH:  University of Southern Indiana, Screaming Eagles Arena / CannonDesign
© Jason O'Rear

The primary structural systems consist oder Ähnlichesteel frame superstructure, drilled shaft caisson foundations, and cast-in-place concrete zur Seite hin gelegen cores.

© Jason O'Rear

.(tagsToTranslate)Projects(t)Built Projects(t)Selected Projects(t)Cultural Architecture(t)Museums & Exhibit(t)Museum(t)Colorado Springs(t)On Facebook(t)United States

Related posts of "US Olympic and Paralympic Museum / Diller Scofidio + Renfro"

9 Out-of-the-Lautsprecher-Akzentwandideen, die jedem Raum eine Dimension verleihen

Denken Sie daran, eine Akzentwand zu errechnen? Yay! Wir sind große Fans. Akzentwanddesigns sind eine großartige Möglichkeit, vereinigen Raum zu personalisieren und vereinigen Mittelpunkt in jedem Raum zu schaffen. Wenn Sie nachdem Ideen pro Akzentwände suchen oder Fragen dazu nach sich ziehen, welches in eine Akzentwand passt, sind Sie hier genau richtig! Welche Wand sollte...

XiXian New Area Chongwen Jing River Öko-Restaurant und Hotel / Plsma Studio + PMA

Jener Xi'an Eco-Park ist Teil des ökologischen Parks in dieser Region Chongwen Jing River im Xixian New Area. Dasjenige Projekt umfasst ein Öko-Restaurant und ein Designhotel. Basierend aufwärts dieser Unbescholtenheit des Designs und dieser Kompatibilität mit dieser Umgebung, winken wir Baukunst und Landschaft zusammen, eine räumliche Wendung und die gegenseitige Transformation zwischen Baukunst und Landschaft...

How To Add Areas Of Interest To Dark Decor Schemes

Dark decor paints a suave and sophisticated aesthetic, but it’s easy for the effect to fall flat in the shadows. This is why it’s important to introduce elements of added visual interest, either by unexpected lighting solutions or with unusual furniture choices. Ur first home design uses both of these concepts to shake up a...

My Modsy Story: How We Found the Time for Design

This busy couple struggled to balance career, family, and designing a new home. Fortunately, they found help in the nick of time.   Homeowners: Nate and Helen, Software Engineer and Director of Product Strategy Location: Moraga, CA Rooms: Living Room and Home Office Their Style: Reclaimed Visionary The Backstory Shortly after our son welches born...

LESEN SIE AUCH:  7 Ways to Put Your Empty Dining Room to Use

Home | About | Copyright | Privacy Policy | Terms | Kontakt | Sitemap